Uslovi kupovine

USLOVI KUPOVINE

Porudžba putem sajta je moguća za sve navedene modele na sajtu klikom na dugme „DODAJ U KORPU". Prvo Vam je stavljeno na izbor da li kupovinu želite da izvršite kao gost ili kao registrovani korisnik, gde naravno Vi vršite odabir. Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a e-mailom ćemo Vas kontaktirati samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbjedimo. Trudimo se da stanje i veličina modela na sajtu budu ažurni, ali zbog dinamičnosti tržišta i broja maloprodajnih objekata u Srbiji postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u našem magacinu u traženoj veličini. Ova napomena se prvenstveno odnosi na modele iz predhodnih kolekcija. Ukoliko se dogodi ovakav slučaj naša prodajna služba će vas o tome obavjestiti e-mailom ili telefonom i ponuditi Vam alternativu.

Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe AKS, kuriru plaćate uz troškove modela koje ste naručili i troškove dostave koji su uskazani u odeljku DOSTAVA. Poručeni proizvod kurirska služba dostavitće u roku od 7 dana od dana potvrđenja porudžbe. Kurirska sluzba vrši dostavu radnim danom do 16h,a subotom do 14h. Prije dostave porudžbine kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mjesta i vremena lične dostave.

Nakon neuspješne prve dostave proizvoda pokušaće se još jednom u roku od 24h. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatraće se da ste odustali od porudžbe i da ste ugovor o kupovini raskinuli. Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne smije biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži.

U slučaju zamjene kada ne izaberete dobar broj VI snosite troškove transporta robe.