O Nama

O NAMA

Ludih devedesetih, dok ulicama svjetskih prestonica dominira grandž moda, a šetaju se cipele sa platformom, čuvene martinke i starke, rađa se ideja o obući koja bi osvojila srca zaljubljenika u cipele. Te davne 1990. u srcu Bačke, u Vrbasu, otvorena je prva prodavnica Metro Obuće.

I sami ludi za cipelama, odabrali smo najrazličitije modele, od jednostavnih do ekstravagantnih, jednobojnih i onih potpuno otkačenih i poželjeli da ih učinimo dostupnim baš svima.

Zato danas imamo 95 prodavnica u Srbiji, a od nedavno smo prisutni i u Bosni i Hercegovini, tj. u Bijeljini, Brčkom, Sarajevu, Doboju i Banja Luci.... Više od 100 fabrika širom svijeta rade za naše potrebe, a Vaše zadovoljstvo.

Imamo cijene koje će Vam uvijek zapasti za oko i cipele od kojih nećete moći da odvojite pogled. Brendove već znate: Salvatore Rossi, Lusso, Differente, Differente L, Elly Shoes, Hanson, Zen, Originals Rhapsody, Pandino, Rieker, Asics, Frozen, Minions.

A ako poželite da i u virtuelnom svijetu koračamo zajedno, posjetite nas na Instagramu i Facebooku: www.facebook.com/obucametrobosnaihercegovina/

Naša prednost je u tradiciji, kvalitetu i sigurnosti izbora.

Pogledajte kako izgleda naš maloprodajni objekat u Bijeljini.