Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI


„Obuća Metro“ svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaka vaša informacija koju ostavite čuva se u tajnosti. Posjetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti. „Obuća Metro“ se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:


 • KO SMO MI

 • KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO

 • KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE

 • SIGURNOST PODATAKA

 • KO JOŠ MOŽE VIDJETI VAŠE INFORMACIJE

 • ZABRINUTI STE ZBOG

 • KONTAKTIRAJTE NAS

 • KO SMO MI
  Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.obucametro.rs je kontrolisana od strane „Obuća Metro“ kompanije registrovane u Srbiji. Koje informacije sakupljamo Kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa „Obuća Metro“ sajtom, možemo tražiti od vas određene informacije a vi možete proslijediti lične podatke ka nama (naprimjer Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, banku/ detalje kreditne kartice) Takođe, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posjete našem sajtu, koje ste stranice posjećivali. Pogledajte primjere kako informacije mogu biti prikupljene od strane Informacije koje vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posjete našem sajtu ili koje nam vi dostavite na bilo koji drugi način (emailom ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbi od nas (putem sajta) pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja vašeg mišljenja o proizvodima. Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo "cookies" (pitati Google za pojašnjenje) kako bi smo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa www.obucametro.ba sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na Internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o Internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja mjeri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posjete određenim stranicama, klikove i drugo. Email Komunikacija: da nam pomognete kako bi naš email newsletter bio korisniji i interesantniji za posjetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posjetili preko klika na newsletter iz vašeg emaila. Ukoliko više ne želite da primate newsletter uvek se možete odjaviti slanjem email na kontakt.


  KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO
  Pogledajte primjere kako informacije mogu biti prikupljene od strane Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posjete našem sajtu ili koje nam vi dostavite na bilo koji drugi način (emailom ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbi od nas (putem sajta ili putem telefona) pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja Vašeg mišljenja o proizvodima. Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo "cookies" (pitati Google za pojašnjenje) kako bi smo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa www.obucametro.ba sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja mjeri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posjete određenim stranicama, klikove i drugo.

  Email Komunikacija: da nam pomognete kako bi naš email newsletter bio korisniji i interesantniji za posjetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posjetili preko klika na newsletter iz vašeg emaila. Ukoliko više ne želite da primate newsletter uvek se možete odjaviti slanjem email na kontakt.


  KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE
  Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbjednosti mogu biti upotrebljeni za:
 • Provjeru i isporuku narudžbi
 • Pružanje podrške kupcu
 • Pomoći pri sprečavanju prevara
 • Administracija nagradnih igara
 • Vođenje vaše istorije kupovine • SIGURNOST PODATAKA
  Vaša bezbjednost je garantovana jer se koriste najnovije bezbjednosne mjere da zaštite Vaše podatke prilikom pregledanja sajta ili kupovine kod nas.


  KO JOŠ MOŽE VIDJETI VAŠE INFORMACIJE
  Pored ovlašcenih zaposlenih vaše podatke možemo proslijediti trećim licima nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbe određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti isporučiti robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti proslijeđene ovlašcenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtjev.


  ZABRINUTI STE ZBOG:
  Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisnicku privatnost ili za Polisu Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo vas da nas kontaktirate na adresu dole iz footera, ili emailom bijeljina@obucametro.ba i informacija će biti ispravljena čim prije ili uklonjena na vaš zahtjev. Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo vam pomogli i razriješili Vašu brigu ili problem.